POTRESI U SRPSKOJ ODBOJCI: Generalni sekretar OSS ubacuje igračice TENT-a u reprezentaciju

Tanjug

07. 07. 2022. u 14:14

Počasni predsednik Odbojkaškog kluba Partizan Željko Tanasković ocenio je danas da generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević zloupotrebljava službeni položaj.

ПОТРЕСИ У СРПСКОЈ ОДБОЈЦИ: Генерални секретар ОСС убацује играчице ТЕНТ-а у репрезентацију

Foto: OK Partizan

- Mi smo 26. maja poslali zvaničan dopis OSS da tražimo sastanak kako bismo izneli određene probleme i dali predloge i instrukcije kako bismo unapredili takmičenje. Tražili smo da taj sastanak ostane u našoj odbojkaškoj kući. Tako sam vaspitavan i to je bila naša ideja. Mi nismo dobili odgovor, sve naše zamerke odnose se na rad generalnog sekretara Ivana Kneževića. On je pokazao neprofesionalnost, da nam ne odgovori - kazao je Tanasković na konferenciji za medije OK Partizan.

Bivši proslavljeni reprezentativac Jugoslavije optužio je Kneževića da je učestvovao u dovođenju talentovanih igračica u Odbojkaški klub TENT.

- Smatramo da neko ko je profesionalac u savezu mora da komunicira sa klubovima, da sasluša naše ideje, da ih filtrira i prenese Zoranu Gajiću, predsedniku OSS. Očigledno da generalni sekretar misli da je svemoćan i zloupotrebljava svoju ulogu prilikom dovođena igračica u OK TENT. Preko 15 talentovanih devojčica došlo je u TENT i to nas navodi da se nešto tu čudno dešava. Roditelji nam kažu da su im u TENT-u obećali da će biti u reprezentaciji. U pregovorima učestvuje Ivan Knežević i zloupotrebljava svoju funkciju. Manipuliše se decom i priča im se da je TENT jedino rešenje - istakao je Tanasković.

Počasni predsednik OK Partizan navodi i da postoje brojni problemi u organizaciji takmičenja i sistemu OSS koji su na štetu klubova.

Odbojkaški klub Partizan danas je potpisao sponzorstvo sa kompanijom "Efbet", koja će biti generalni sponzor kluba, pa će u naredne tri sezone crno-beli nastupati kao Partizan Efbet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)