OTELI SU MEDALJU SRBIJI! Legendarni Dragutin Topić emotivno slomljen: "Srce mi se kidalo dok si se borila za dah"

Novosti online

09. 08. 2022. u 19:40

LEGENDARNI srpski atletičar Dragutin Topić, vratio se sa svojom ćerkom Angelinom, sa dedavno završenog prvenstva sveta za juniore, koje se održavalo u Kolumbiji.

ОТЕЛИ СУ МЕДАЉУ СРБИЈИ! Легендарни Драгутин Топић емотивно сломљен: Срце ми се кидало док си се борила за дах

Foto: N.Paraušić

Naslednica slavnog atletičara osvojila je bronzanu medalju u disciplini skok uvis, a njen otac je govorio i o Teodori Boberić koja se takmiči u troskoku. Tačnije, sprečena je nakon što je doživela trovanje hranom.

Dragutin Topić, ponovo je "bez dlake na jeziku" i sa mnogo emocija sumirao utiske sa velikog takmičenja.

- Oteli su ti medalju mala, samo nas dvoje znamo za koju sam te daljinu spremio ali vratićeš se ti još bolja nego ikada, obećavam ti. Srce mi se kidalo dok si se borila za dah, u jednom momentu sam se uplašio za tvoj život ali sam Božijom promišlju reagovao maltene u poslednji čas. To neću zaboraviti dok sam živ. Hvala i lekarima u Kolumbiji koji su se od srca brinuli za tebe i brzo te oporavili od nesnosnih bolova i dehidratacije. Odmori se dobro pa uskoro krećemo u novu avanturu. Ponosan sam što sam tvoj trener, Teodora - rekao je Topić.

Istakao je i da nije samo Srbija ispaštala.

- Baš kao što sam i rekao, bilo je nestvarno, to niko ne očekuje u Hilton hotelu, ali eto... Još nekoliko reprezentacija je bilo sa nama. Kipranin je nadrljao i nije mogao da nastupi u finalu troskoka. Naši su najgore prošli. Bahamci su jeli u Mekdonaldsu, izgleda da je bolje ‘junk food‘ nego hotelska hrana - zaključio je Topić.

BONUS VIDEO: Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja