"SRBIJA JE PONOSNA!" Predsednik Aleksandar Vučić čestitao Arminu Sinančeviću na sjajnom uspehu na Evropskom prvenstvu u atletici

Novosti online

15. 08. 2022. u 22:43

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku našem atletičarku Arminu Sinančević koji je u Minhenu, na šampionatu Evrope u "kraljici sportova", bio drugi u velikom finalu u bacanju kuge.

СРБИЈА ЈЕ ПОНОСНА! Председник Александар Вучић честитао Армину Синанчевићу на сјајном успеху на Европском првенству у атлетици

Foto N. Skenderija

- Sve čestitke našem Arminu Sinančeviću na osvojenom evropskom srebru! Srbija je ponosna na ovaj izvanredni uspeh! Bravo, Armine, a na svetskom prvenstvu neka bude zlato! - poručio je Aleksandar Vučić putem Tvitera.

Podsetimo, kolos iz Brodareva je najbolji hitac ostvario u petoj seriji - 21,39. Nije to nažalost bilo dovoljno za najsjajnije odličje, pošto je odličan bio Hrvat Filip Mihaljević koji je u šestoj seriji bacio kuglu 21,88 i tako osvojio zlatnu medalju.

NAJBOLjI Stanek, Mihaljević i Sinančević/FOTO: Tanjug/AP

U finalu je učestvovao i iskusni Asmir Kolašinac koji je zauzeo osmo mesto sa hicem 20,15 koji je ostvario u petoj seriji.

BONUS VIDEO: Selektor Pešić o Teodosiću i reprezentaciji Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (53)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni