KARACEVU TROFEJ U SIDNEJU: Kraj bajke Endija Marija

Novosti online

15. 01. 2022. u 12:27

ASLAN Karacev osvojio je titulu na ATP turniru u Sidneju, pošto je u dva seta (6:3, 6:3) bio bolji od Endija Marija. Trofej u Adelejdu pripao je Tanasiju Kokinakisu, koji je sa 2:1 u setovima bio bolji od Francuza Rinderneka.

КАРАЦЕВУ ТРОФЕЈ У СИДНЕЈУ: Крај бајке Ендија Марија

FOTO: Tanjug

Karacev se za trofej u Sidneju izborio pošto je u dva seta bio bolji od nekadašnjeg broja jedan Endija Marija - 6:3, 6:3.

Ruskom teniseru, koji je prethodno na turniru savladao Evansa, Sonega i Kecmanovića, za trijumf protiv Britanca bilo je potrebno nešto više od sat i po vremena.

Istovremeno, na turniru u Adelejdu trijumfovao je domaći teniser Tanasi Kokinakis, koji je posle velike borbe savladao Artura Rinderneka - 6:7, 7:6, 6:3.

Francuz jhe dobio prvi set posle taj-brejka, Australijanac uzvratio na isti način, da bi u odlučujućem setu Kokinakis trijumfovao 6:3 i tako došao do prvog trofeja na Turu.

Turniri u Sidneju i Adelejdu igrali su se u sklopu priprema za prvi grend slem u sezoni, Australijan open, koji se igra od 17. do 30. januara u Melburnu.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)