NADAL NA UDARU: Legendarni Italijan isprozivao Španca! Nisu se izvukli ni Zverev, ni Vavrinka

Novosti online

29. 07. 2022. u 20:26

SPORTISTI uglavnom pažnju posvećuju terenu i igri, a stajlinzi su retko u fokusu. Ipak, imao i onih koji itekako iskazuju stav po pitanju odevnih kombinacija, među njima je i čuveni italijanski teniser Adrijano Panata.

НАДАЛ НА УДАРУ: Легендарни Италијан испрозивао Шпанца! Нису се извукли ни Зверев, ни Вавринка

FOTO: Tanjug/AP

Šampionu Rolan Garosa iz 1976. godine zasmetala je činjenica da Španac na teren izlazi u majici bez rukava, što je nazvao neprikladnim za tenis, a pored njega na meti je i Nemac Aleksandar Zverev.

- Tako ne može u tenisu. Može to da prođe u košarci, odbojci, ali ne u našem sportu - rekao je Panata.

Nije zaboravio da potkači ni Stena Vavrinku i to zbog finala 2015. godine kada je osvojio Rolan Garos pobedom protiv Novaka Đokovića.

- Sećam se kada je Vavrinka uzeo pehar u Parizu, komentarisao sam taj meč. Još tad sam rekao da se obukao kao nemački turista koji je iz Drezdena došao u Milano.

Za kraj 72-godišnji as, istakao je i u čijim mečevima najviše uživa, a prvo ime na listi, bilo je ime našeg najboljeg tenisera.

- Volim da gledam Novaka, Rodžera, Rafu, Endija, Beretinija. Zanimljivi su mi i Cicipas, Šapovalov, čak i Alkaraz. Volim tenisere koji imaju raznovrsnu igru, koji znaju da igraju i kratke lopte i da izlaze na mrežu. Dosadni su mi oni koji stalno igraju isto - zaključio je Panata.

BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao