NADAL I ĐOKOVIĆ PONOVO UKRŠTAJU REKETE?! Organizatori Monte Karla se pohvalili da Rafa stiže u kneževinu: Teniski svet iščekuje klasik

Novosti online

23. 03. 2023. u 16:13

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal nalazi se na spisku učesnika za ATP turnir u Barseloni, koji će biti odigan od 17. do 23. aprila, saopštili su organizatori. Do danas se smatralo da će taj datum biti i trenutak povratka "El Matadora" na teniske terene, međutim Španac će ipak ranije uzeti reket u ruke u zvaničnom meču.

НАДАЛ И ЂОКОВИЋ ПОНОВО УКРШТАЈУ РЕКЕТЕ?! Организатори Монте Карла се похвалили да Рафа стиже у кнежевину: Тениски свет ишчекује класик

Tanjug/AP

Podsetimo, Rafa se oporavlja od povrede koju je zaradio na Australijan openu, koji je osvojio Novak Đoković. On se trenutno u Manakoru priprema za sezonu na šljaci.

Iako je postojala bojazan da će propustiti masters u Monte Karlu pošto se američka mini-turneja završi, to neće biti slučaj. Organizatori su se putem društvenih mreža pohvalili da će Španac napasti svoju 12. titulu u kneževini.

U Monako će doputovati Novak Đoković koji je propustio masterse u Majamiju i Indijan Velsu jer nije dobio dozvolu da uđe u Sjedinjene Američke Države zbog svog vakcinacionog statusa.

Masters u Monte Karlu počinje 9. aprila, a ljubitelji tenisa nadaju se da će Rafa i Nole ponovo ukrstiti rekete u još jednom klasiku "belog sporta".

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)