RASTE PROCENAT POZITIVNOSTI: Svaki peti testirani dobio pozitivan nalaz

I. M.

20. 06. 2022. u 11:35

U poslednjih 48 sati leskovački Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) dobio je 62 rezultata osoba sa područja Jablaničkog okruga, od kojih 12 ima pozitivan nalaz na infekciju virusom korona.

РАСТЕ ПРОЦЕНАТ ПОЗИТИВНОСТИ: Сваки пети тестирани добио позитиван налаз

Foto: I.M.

U Leskovcu su uzorkovane 44 osobe, a pozitivno je 10 pacijenata, dok su dva novoobolela registrovana na teritoriji Medveđe.

Među njima je pet penzionera, četiri zaposlene i tri nezaposlene osobe, a trenutno nema rezultata koji se čekaju iz referentnih laboratorija.

U subotu je leskovački ZZJZ dobio čak 391 rezultat testiranih pacijenata, a 15 je imalo pozitivan nalaz – 12 su penzioneri, a tri osobe bez posla.

Prema tim podacima, u Leskovcu je koronom zaraženo 11, a po dve osobe registrovane su u Bojniku i Lebanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U KNJIGOVODSTVENOJ AGENCIJI U ČAČKU: Oštećen i kozmetički salon, poznato da li ima povređenih