UREĐENJE ULICE ĆE RASTERETITI CENTAR PEĆINACA: Saobraćaj će biti funkcionalniji, a ulica će dobiti novi, lepši izgled

S. KOSTIĆ

07. 02. 2023. u 11:50

KADA se završe radovi na rekonstrukciji ulice Posavskog odreda u Pećincima, koje sufinansiraju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i lokalna samouprava sa 30 miliona dinara, saobraćaj će biti funkcionalniji, a ulica će dobiti novi, lepši izgled.

УРЕЂЕЊЕ УЛИЦЕ ЋЕ РАСТЕРЕТИТИ ЦЕНТАР ПЕЋИНАЦА: Саобраћај ће бити функционалнији, а улица ће добити нови, лепши изглед

foto; S.Kostić

- Ova ulica vodi na nadvožnjak prema Popincima i njenom rekonstrukcijom ćemo rasteretiti deo saobraćaja iz centralnih ulica. U njoj je smeštena i vatrogasna stanica, pa će novi kolovoz i vatrogascima olakšati izlazak na teren – rekao je Siniša Đokić, predsednik opštine Pećinci. - Opština  je već počela sa izradom projekata za sanaciju brojnih sporednih ulica na svojoj teritoriji, koji će biti sanirani  po prioritetu.

U ulici Posavskog odreda, trenutno se izvode pripremni radovi, koji obuhvataju izradu podloge za trotoare, postavljanje ivičnjaka i pripremu podloge za samo asfaltiranje.

- Pripremni radovi najduže traju i to negde oko mesec i po dana, nakon čega sledi asfaltiranje koje će, ako nas vremenski uslovi posluže trajati dva do tri dana – kaže Miroslav Petrović, direktor JKP „Putevi opštine Pećinci“.

On naglašava da radovi zahtevaju dobru organizaciju, jer će se ulica ili pojedini delovi ulice,zbog radova povremeno zatvarati za saobraćaj.

BONUS VIDEO - NI ONA NIJE IZDRŽALA: Zemljotres u Gazijantepu srušio tvrđavu staru 2.000 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda