DAMIR MIRVIĆ O MEČEVIMA NAJJAČE LIGE BELGIJE: Seran spasava sezonu

Novosti online

26. 01. 2022. u 11:00

Juče pregršt iznenađenja u prvim utakmicama 24. kola. Anderleht i Gent nisu uspeli da opravdaju uloge favorita. Šarlroa i Kortrijk se uklopili u "sivilo" i meč takođe završili bez pobednika, (1:1).

ДАМИР МИРВИЋ О МЕЧЕВИМА НАЈЈАЧЕ ЛИГЕ БЕЛГИЈЕ:  Серан спасава сезону

Ilustracija

18.45: EUPEN - STANDARD   GG

U sredini tabele, Eupen i Standard razdvaja samo bod. Međusobni duel, kako jednima, tako i drugima, prilika je da se još više razdvoje. Ne verujem da će previše biti taktiziranja, posebno u timu mladog i neiskusnog stručnjaka Elsnera, koji je iz dva najteža okršaja u ligi, sa Brižom i Anderlehtom, uspeo iz svog Standarda da izvuče maksimum i ostane neporažen.

18.45: VAREGEM - LEUVEN   1

Leuven je u veoma čudnom meču poražen od Beršota, koji je poslednji i kome je ovo bila tek treća pobeda u sezoni. Ne verujem da će posle ovog kiksa gosti biti u stanju da se nose i sa znatno boljim timom domaćina.

21.00: ANDERLEHT - SERKL BRIŽ   1  FIKS (KVOTA: 1.70)

Anderleht je četvrti, ali po broju poraza najbolji je u ligi i svakako da na tu svoju čvrstinu u odbrani može da računa i u predstojećim, prelomnim mečevima prvenstva. Jedan takav, baš ga čeka večeras sa Serklom, koji od angažovanja Talhamera, austrijskog trenera, ima samo jedan poraz. I to na terenu Sent Žiloaza, koji je lider prvenstva (3:2).

21.00: SERAN - BERŠOT   1&3+

Seran je na mestu koje preko mečeva baraža mogu sezonu da mu učine kako-tako uspešnom. Ostanak u društvu najboljih za domaćina bi bio podvig, pa verujem da će večeras svim snagama da napadne  "fenjeraša".

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DARKO BRAŠANAC: Posle kup pehara,  cilj Liga šampiona