NENAD DŽODIĆ: Tuluz zadržao družinu koja rešeta

Ž. Urošević

07. 08. 2022. u 08:50

Skaut Monpeljea, detaljno analizirao početak nove sezone u Fransukoj.

НЕНАД ЏОДИЋ: Тулуз задржао дружину која решета

Ilustracija

TULUZ – NICA    3+

Tuluz se domogao elite osvajanjem prvog mesta u drugoj ligi, u kojoj je bio ubedljiv, i po bodovima i po broju golova. Domaćin je "družinu" koja rešeta uspeo da zadrži na okupu. Prosek od 2,5 gola po utakmici trebalo bi da je kadar da zadrži i na premijeri protiv Nice.

ANŽE – NANT 2

Anže ponovo ima mlad i neiskusan tim. Prošlu sezonu su dobro izgurali, izbacili na tržište nekoliko talenata. Međutim ove, sa onim što je ostalo, i opstanak bi mogao da bude prevelik zalogaj.

LANS – BREST    1

Lans je uspeo da zadrži Fofanu, najboljeg igrača, za čije usluge su bili zainteresovani najbogatiji klubovi Evrope. Sada trener, a i pristalice kluba lakše dišu. Sa reprezentativcem Obale Slonovače očekujem da Lans savlada Brest.

LIL – OKSER 1X

Lil nije uspeo da odbrani titulu prvaka Francuske. Šampionski zadatak je ove sezone dobio Fonseka, portugalski stručnjak, koji je zatekao dobar tim. Na njemu je da ga uklopi.

REN – LORIJEN    1

Ren je kod pojačavanja akcenat stavio na štopere. Angažovao je dvojicu, što bi konkurenciju u odbrani moglo da učini još žešćom.

Sa druge strane, Lorien sezonu počinje sa novim trenerom, koji nema podršku igrača. Dok se ti odnosi ne reše, gosti su sami sebi najveći protivnici.

MARSEJ – REMS   1

Bure baruta – baš takva atmosfera vlada u svlačionici Marseja. Dolaskom Tudora za trenera, taktika, sistem, pristup igri - iz korena su promenjeni. Najbolji igrači se bune, ali sve te nesuglasice mogli bi da zataškaju trijumfom protiv Remsa, koji se odlučio da Ekitikea,  najboljeg igrača, ustupi PSŽ.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)