TIP DANA: Granada gazda na svom "Karmenesu"

Ž. U.

21. 10. 2022. u 09:46 >> 09:46

Danas se u startnom meču 12. kola Segunde nazire kec

ТИП ДАНА: Гранада газда на свом Карменесу

Profimedia

21.00: GRANADA - SARAGOSA   1   (2.05)

Rivali međusobni duel čekaju u različitom raspoloženju. Granada je u prošlom kolu gostovanje Tenerifama završila porazom sa dva primljena gola, i nijednim datim, dok je Saragosa posle dužeg vremena nekoga uspela da pobedi (2:1). 

U dosadašnjoj sezoni treći trijumf Saragose i nije neki podvig, ako se zna da je za rivala imala B tim Viljareala. Mlad i nedovoljno iskusan sastav nije mogao da se nosi sa domaćinom. Ono što Viljareal dodatno koči da pokaže šta zna je nemogućnost plasmana u viši rang, gde se njegov najbolji tim već takmiči. Saragosa je odigrala na tu kartu i uspela da je iskoristi.

Teško, ili nemoguće je da Saragosa tako nešto ponovi sa protivnikom koji joj u tri poslednja duela nije dao ni bod da osvoji.

Očigledno ovoj generaciji Granade "leži" ovakva Saragosa. Izvesno je da tradiciju osvajanja bodova danas bez poteškoća može da nastavi.

Granada ima dobre pojedince koji lako mogu da reše svaki meč, pa i ovaj. U dosadašnjem delu prvenstva sakupili su pet pobeda, samo jednu manje od vodećeg Las Palmasa.

Loše partije i porazi van svog stadiona spustile su Granadu na osmo mesto. Međutim,  "Los Karmenes" je mesto gde se bodovima domaćin najčešće  vraća. 

Petardom je ispraćen Hihon, Granada sigurno neće imati milosti i prema Saragosi.

  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)