NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Omonija - Ahna

N.P.

07. 02. 2022. u 12:20

Omonija na "GSP stadionu" dočekuje "fenjeraša" Ahnu u utakmici 20. kola Kiparske Prve divizije.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Омонија - Ахна

Profimedia

Domaći tim je u prvenstvu imao dva teška gostovanja, protiv Apolona je poražen (2:0), dok je sa Anortozisom odigrao nerešeno rezultatom 1:1, nalazi se na 7. mestu na tabeli sa 28 bodova.

Gosti ulaze u utakmicu posle dva uzastopna remija bez golova, nalaze se na poslednjem 12. mestu u Prvoj diviziji sa devet osvojenih bodova.


Omonija je slavila u prethodna tri međusobna susreta, a da nije primila gol, pobeda joj je preko potrebna kako bi se približila ekipama iz vrha tabele.


Naš predlog 3+, kvota 1,67. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba