PREDLOZI ZA NOĆNE PTICE: Tipovi sa NBA parketa

V.D.

12. 02. 2022. u 17:53

U noći između subote i nedelje očekuje nas veliki broj mečeva u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu

ПРЕДЛОЗИ ЗА НОЋНЕ ПТИЦЕ: Типови са НБА паркета

FOTO: EPA

Nakon uspešnih predloga koje je spremila sinoć za vas redakcija "Tipa" i koje možete pogledati ovde, sada stižu nova 3 predloga za ljubitelje klađenja na košarku u noćne sate.

Miami Heat - Brooklyn Nets H1 -8,5 (kvota 1,7)

Prvoplasiranoj ekipi na istoku dolazi tim koji ima ogromnih problema sa povredama i koji u zadnjih 10 mečeva nije okusio slast pobede. Bruklinov roster je odličan ali pun povređenih igrača. Juče ih je napustila prva zvezda tima Harden koji je trejdovan za Bena Simonsa, Seta Karija, Andrea Dramonda i dva pika prve runde. Bruklin je i dalje u mestu koje vodi u plej-of i krajnje je vreme da se trgne i krene da pobeđuje ali to će se u ovom meču teško dogoditi s obzirom da tim sa Floride igra odlično. 

Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder H1 -9,5 (kvota 1,7)

Bulsi su treći na istoku i igraju odlično, pretenduju na prvo mesto pred početak plej-ofa koje nisu imali punih 10 godina. Gosti iz Oklahome za koje nastupa naš Aleksej Pokuševski su među najslabijima u ligi i nema sumnje da će tim iz Čikaga slaviti samo je pitanje kojom razlikom.

Phoenix Suns - Orlando Magic H1 -13,5 (kvota 1,7)

Najbolja ekipa u ligi dočekuje jednu od najgorih. Tim iz Arizone igra sjajno dok Magični sa Floride nemaju pravu zvezdu u jako mladom timu koji će tek od sledeće sezone uz neko pojačanje moći da pretenduje na bolju poziciju i eventualnu borbu za plej-of. Pobeda domaćih se ne dovodi u pitanje što govori i kvota na njih samo je pitanje koju će granicu hendikepa probiti.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024