FINALE PRE FINALA: PSŽ - Real Madrid

V.D.

15. 02. 2022. u 11:20 >> 19:10

KAKVA šteta za ljubitelje fudbala da se ovakva dva protivnika sastaju već u 1/8 finala najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

ФИНАЛЕ ПРЕ ФИНАЛА: ПСЖ - Реал Мадрид

Foto: Profimedia

PSŽ je novi šampion Francuske, to možemo sa sigurnošću reći. Posle godinu dana pauze titula se vraća na Park prinčeva. Maurisio Poketino sada ima zadatak da osvoji Ligu šampiona, trofej koji predstavlja opsesiju bogatim arapskim vlasnicima. Lionel Mesi je doveden sa samo jednim ciljem, a to je osvajanje "Ušatog" trofeja. Na putu ka tom poduhvatu stoji im najtrofejniji klub u ovom takmičenju, a po mnogima i najveći klub na svetu Real Madrid.

Pred Parižanima je težak zadatak da u dvomeču budu bolji od trofejnog španskog kluba. Svestan je argentinski trener da ga u slučaju ispadanja od Reala čeka otkaz. Karlo Ančeloti se vratio na klupu Reala, a sa njegovim povratkom Real se vratio na čelo španskog prvenstva. U poslednje vreme Real je malo pao u formi. Sa samo jednim postignutim golom na tri poslednja meča, Kraljevski klub dolazi u Pariz na megdan ekipi koja želi da bude novi vladar evropskog fudbala. Jedino što ih teši je to što Karim Benzema nije igrao zbog povrede na ta tri meča, dok će za večerašnji meč biti u protokolu.

Foto: Profimedia

Prednost domaćeg terena u ovoj fazi takmičenja je od izuzetnog značaja. Zbog toga u ovom trenutku više šansi za pobedu ima francuski klub. Kros i družina u Pariz ne dolaze sa belom zastavom. Madriđani će pokušati da izvuku što bolji rezultat pred revanš koji se igra u Madridu. Real Madrid titulu evropskog šampiona nije osvojio par sezona, sigurno će Madriđani želeti da u svoj posed vrate pehar namenjen najboljem klubu u Evropi.

Stadion Park prinčeva biće premali da primi sve zaljubljenike u fudbal. Nema sumnje, očekuje nas odlična utakmica. Mečevi ova dva kluba uvek su bili efikasni i sa dosta golova.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici