NASTAVLJA LI SE EVROPSKA BAJKA? Šerif - Braga

V.D.

17. 02. 2022. u 12:38

"HIT" sezone u evropskim takmičenjima dočekuje portugalskog predstavnika u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

НАСТАВЉА ЛИ СЕ ЕВРОПСКА БАЈКА? Шериф - Брага

FOTO: AP/Tanjug

Šampion Moldavije Šerif Tiraspolj svim ljubiteljima fudbala u Srbiji ostao je u dobrom ali ne tako lepom sećanju. U trećem kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona uspeli su da pobede Crvenu Zvzedu i da se kasnije plasiraju u grupnu fazu u kojoj su čak uspeli da pobede i veliki Real Madrid u sred Madrida.

Legija stranaca koju sa klupe predvodi trener Juri Varnidub, u dvomeč sa portugalskom Bragom po mnogima ulazi ko potpuni autsajder. Da li su žuto-crni sposobni da prirede još jedno iznenađenje i nastave svoju evropsku bajku ostaje da vidimo?

FOTO: M. Vukadinović

Karlos Karvahal, strateg Brage je oprezan, baš zbog činjenice da je šampion Moldavije pobedio Real Madrid u gostima i time priredio jedno od najvećih iznenađenja u Evropi u proteklih nekoliko sezona. Od svojih igrača zahteva ozbiljan pristup meču uz veliko poštovanje protivniku. Braga je u večitoj senci velikana iz Lisabona, u domaćem prvenstvu ne mogu da se nadaju tituli. Svu svoju pažnju mogu da preusmere na Ligu Evrope. Žreb im je išao na ruku, izvukli su na papiru najslabijeg protivnika u takmičenju i uz to prvi meč igraju u gostima. Iako kladionice daju prednost portugalcima moramo se prisetiti da Šerif jedino ove sezone u Evropi nije slavio protiv šampiona Italije, milanskog Intera. Šerif je redom "preslišao" Teutu, Alaškert, Crvenu Zvezdu, Dinamo Zagreb, Šahtjor i Real Madrid.

Smatramo da nas očekuje tvrd i neizvestan meč u Moldaviji. 

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024