MILIONERI NA POPRAVNOM: Rendžers - Borusija Dortmund

V.D.

24. 02. 2022. u 10:36

SPEKTAKL za navijače "Policajaca" na "Ajbroksu".

МИЛИОНЕРИ НА ПОПРАВНОМ: Ренџерс - Борусија Дортмунд

Foto: Profimedia

Fudbaleri Rendžersa uspeli su da pobede ozbiljnog protivnika na gostujućem terenu. Izabranici Đovani Van Bronhorsta u Glazgov su doneli povedu od dva gola prednosti. Jeste da pravilo gola u gostima ne važi, ali dati četri gola u ovoj fazi takmičenja je rezultat za respekt.

Borusija Dortmund je odigrala meč ispod svih očekivanja. Izabranici trenera Marka Rozea podbacili su u svim segmentima igre. Rival iz Škotske je uspeo da ih nadigra na njihovom terenu. Ne pamtimo kada je poslednji put Borusija tako nadigrana.

Nemačkog predstavnika očekuje težak zadatak. Prvo da poprave svoju igru, zatim da pokušaju da ostvare ubedljivu pobedu ne bi li se plasirali u narednu rundu takmičenja. Rendžers ima pobedu iz prvog meča, ima svoj teren i vatrene navijače. Škotski tim u ovom trenutku se je jednom nogom u 1/8 finala, ali Nemce ne treba nikada otpisivati.

Poznato je ono pravilo da Nemci igraju do poslednjeg sudijskog zvižduka i da ih nikada ne treba otpisivati. Iz tog razloga prednost dajemo "Milionerima" iz Dortmunda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)