DRAMA U ARGENTINI SE NASTAVLJA: "Jastrebovi" su lak plen za NJuels

Novosti online

25. 07. 2022. u 12:30

U noći između ponedeljka i utorka "lepra" ima priliku da konačno, posle mesec dana, osvoji tri boda. Na stadion "Marselo Bjelsa" u okviru 10. kola stiže Difensija i Hustisija.

ДРАМА У АРГЕНТИНИ СЕ НАСТАВЉА: Јастребови су лак плен за Њуелс

Foto: Profimedia

Dugo je Njuels figurirao kao glavni pretendent za šampionski pehar u argentinskoj Ligi profesional, ali onda je usledila serija loših rezultata. "Crveno-crni" na prethodna četiri meča nisu osetili slast pobede, a to ih je koštalo borbe za sam vrh. Izabrnici Havijera Sanguinetija "skliznuli" su sa drugog na sedmo mesto.

U noći između ponedeljka i utorka "lepra" ima priliku da konačno, posle mesec dana, osvoji tri boda. Na stadion "Marselo Bjelsa" u okviru 10. kola stiže Difensija i Hustisija.

Uprkos dominaciji na poslednjem prvenstvenom susretu, Njuels je poražen od Rosarija u gradskom derbiju minimalnim rezultatom - 1:0. Imali su terensku inicijativu "crveno-crni", čak 61% posed lopte, međutim, svi putevi ka mreži golmana Gaspara Servija su bili dobro čuvani. 

Legendarni Karlos Tevez, trener Rosarija, opredelio se za defanzivan pristup utakmici, a to je urodilo plodom. Pretili su domaći isključivo iz kontranapada i prekida, jedan takav uradio je plodom u nadoknadi prvog poluvremena.

Džonatan Kandija odlično je ubacio loptu nakon faula na tridesetak metara, najbolji u skoku bio je Aleho Veliz - 1:0.

Difensija u dobrom raspoloženju stiže na stadion legendarnog naziva. "Jastrebovi" su u proteklom kolu savladali Indepedijente kod kuće sa 2:1. Trenutno se nalaze na 21. poziciji sa deset bodova, što je za njih sasvim prihvatljivo.

Prethodni međusobni duel ovih ekipa odigran je u februaru, Njuels je golom Fransiska Gonzalesa slavio sa 1:0.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni