BORBA ZA PRVE BODOVE! Da li Union diže ruke od Evrope?

V.D.

06. 10. 2022. u 13:10

VEČERAS od 18.45 u okviru trećeg kola grupe "D" Lige Evrope sastaju se Malme i Union Berlin

БОРБА ЗА ПРВЕ БОДОВЕ! Да ли Унион диже руке од Европе?

Foto: Profimedia

Nakon dva odigrana kola ove dve ekipe doživele su oba poraza. Malme je u prvom kolu na svom terenu poražen od Brage sa 2:0, dok su u drugom u gostima belgijskom Unionu i pored vodstva od 1:0 teren napustili pognute glave s obzirom na to da je rezultat na semaforu bio 3:2 za domaći Sent Žiloa.

Prošlogodišnjem prvaku Švedske ne cvetaju ruže ni u domaćem šampionatu, gde se nalaze na četvrtoj poziciji nakon 24 odigrana kola i zaostaju za liderom Đurgardenom sedam bodova.

Sa druge strane tim iz Berlina je takođe doživeo dva minimalna poraza od Brage i belgijskog Uniona. Ekipa iz nemačke prestonice za sada u prvenstvu igra sjajno i nalazi se na deobi prvog mesta sa Frajburgom. Vodeći dvojac "beži" trenutno dva boda minhenskom Bajernu.

Verujemo da je Nemački predstavnik kvalitetniji tim i da će upisati prve bodove ukoliko je zainteresovan za igru u Evropi s obzirom na to da u domaćem prvenstvu trenutno igraju sjajno, ali je pitanje da li imaju dovoljno dugačku klupu za takmičenje na više frontova.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,00)

TIP ZA HRABRIJE: 2&0-2 (4,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a