GRADSKI DERBI U KAIRU: "Crveni đavoli" spremaju osvetu

N.P.

02. 12. 2022. u 12:01

FUDBALERI El Geiša gostuju Al Ahliju u okviru 5. kola egipatske Premijer lige.

ГРАДСКИ ДЕРБИ У КАИРУ: Црвени ђаволи спремају освету

Profimedia

Najtrofejniji klub na svetu je odlično startovao u novoj sezoni, popularni "crveni đavoli" u prethodne tri utakmice imaju isto toliko pobeda. Poslednju na gostovanju El Dahleji rezultatom 4:1. Fudbaleri Al Ahlija se nalaze na trećem mestu na tabeli sa devet bodova ali i utakmicom manje u odnosu na druge timove.

Ekipa El Geiša je izgubila u prošlom kolu od Al Itihada 3:1. To je pulenima Muhameda Jusufa prvi kiks od početka prvenstva. Gosti zauzimaju 11. poziciju u Premijer ligi uz četiri osvojena boda.

Domaćin ima razlog više za trijumfom u večerašnjem gradskom derbiju u Kairu pred svojim navijačima pošto je u minulom međusobnom duelu poražen od El Gaiša minimalnim rezultatom. Sve sem pobede raspoloženog Al Ahlija biće veliko iznenađenje i savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda