OLIMPIJI SE SMEŠI TITULA: U LJubljanu dolazi nezgodna Mura

V.M.

08. 12. 2022. u 12:11

OLIMPIJA pokušava da nastavi sjajne igre na svom terenu, u devet utakmica na "Stadionu Stožice'' imaju 25 osvojenih bodova.

ОЛИМПИЈИ СЕ СМЕШИ ТИТУЛА: У Љубљану долази незгодна Мура

Profimedia

Domaćini igraju fenomenalno ove sezone i nakon 18 kola nalaze se usamljeni na prvom mestu sa 44 osvojena boda, najbliži pratilac im je Koper koji ima 12 poena manje. Veliki razlog za sjajne igre je trener Albert Riera. Španac je sklopio sve kockice od samog početka i ekipa iz Ljubljane ima najbolji početak u prvenstvu u svojoj istoriji. U prethodna tri kola slavili su protiv Radomlja, odnosno Domžala i remizirali su sa ekipom Celja. Olimpija je najbolja odbrana lige, primila je samo 16 golova.

Sa druge strane, šampion Slovenije iz sezone 2020/2021. je slabo započeo prvenstvo, ali polako podiže formu i diže se na tabeli. U poslednjih pet utakmica ima tri pobede uz poraz od Maribora i remi sa drugoplasiranim Koperom. Mura je napadačka ekipa koja voli da igra na golove, što govori podatak da im je nakon 18 odigranih kola gol-razlika 31:24.

Ova dva kluba su se već susrela u 10. kolu kada je Mura vodila 2:0, ali je Olimpija preokrenula meč u svoju korist i slavila sa 2:3. U pretodnih pet susreta ovih ekipa palo je čak 19 golova, pa očekujemo novu goleadu danas.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,65)

TIP ZA HRABRIJE: 1 & GG (kvota 3,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a