FROZINONE DOMINIRA SERIJOM B: Piza će probati da mu stane na put

V.M.

11. 12. 2022. u 12:02

DOMAĆINI su bez poraza na svom stadionu ove sezone.

ФРОЗИНОНЕ ДОМИНИРА СЕРИЈОМ Б: Пиза ће пробати да му стане на пут

Profimedia

Frozinone igra fenomenalno u Seriji B i nalazi se na prvom mestu sa šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Ređinu. Nakon što je četa Fabija Grosa vezala  šest pobeda, usledila su dva remija sa Kaljarijem i Sudtirolom, ali u prošlom kolu savladali su Ređinu na gostovanju sa 0:3 i dodatno se odvojili od njih na tabeli.

Igraju sjajno na svom terenu, u sedam utakmica na ''Benito Stirpe'' stadionu osvojili su 19 bodova, a uz to su i najbolja odbrana lige sa samo deset primljenih pogodaka u dosadašnjem toku takmičenja.

Nakon slabih početnih izdanja u ligi uprava je uručila otkaz iskusnom Rolandu Maranu i umesto njega na klupu stavilu Luku Danđela što se ispostavilo kao pun pogodak. Od trenutka kada je on preuzeo tim krajem septembra, Piza ne zna za poraz. Klub iz Toskane je u tom periodu remizirao pet puta i ostvario pet pobeda, uključujući i onu preko nedelje kada je savladao Askoli sa 2:0 golovima Toregrose i Kanestrelija.

Trenutno se nalaze na osmom mestu koje vodi u plej-of za Seriju A.  Na osam gostovanja ove sezone osvojili su osam bodova. Piza je jedan od boljih napada lige, postigla je 26 pogodaka, jedino je Ređina dala više u čitavoj Seriji B.

Što se tiče međusobnih duela, u prethodnih pet mečeva dva puta je slavio Frozinone, isto toliko puta je bilo nerešeno, dok je u poslednjem susretu pobedila Piza sa 1:2. Interesantno je da su na tri prethodna susreta ovih ekipa obe postigle barem po gol.

NAŠ TIP: UG 2-4 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri