GOREĆE NA "POLJUDU"! "Bili" se vade protiv katastrofalne Rijeke

N.P.

05. 02. 2023. u 12:20

FUDBALERI Hajduka dočekuju starog rivala sa "Rujevice" u derbiju 20. kola hrvatske Supersport lige.

ГОРЕЋЕ НА ПОЉУДУ! Били се ваде против катастрофалне Ријеке

foto arhiva VN

Izabranici Ivana Leka u prethodne dve utakmice u prvenstvu imaju polovičan učinak. Nakon pobede protiv Šibenika na svom terenu 2:1, Splićani su doživeli težak poraz na gostovanju Istri 3:0. Hajduk je trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 38 bodova, osam manje od lidera i aktuelnog šampiona Dinama iz Zagreba.

Ekipa Rijeke je prvi deo sezone odigrala katastrofalno, nakon 17 odigranih utakmica imala je učinak od četiri pobede, tri remija i čak deset poraza. Međutim u minula dva kola gosti su se trgli. Posle remija sa Osijekom 1:1, četa bosanskohercegovačkog trenera Sergeja Jakirovića je ostvarila važan trijumf protiv Šibenika 2:1. Klub sa "Rujevice" se nalazi na razočaravajućem osmom mestu hrvatske Supersport lige uz svega 19 sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 20:29.

U minulom međusobnom duelu Hajduk je slavio minimalnim rezultatom. Svakako nas očekuje pravi spektakl na "Poljudu", derbi meč u kojem favorita nema iako su popularni "bili" na papiru favoriti. Predlažemo da pokušate sa kombinacijom golova jer ih mi svakako očekujemo.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (kvota 1,50)   

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković