SRBIN U JAKO TEŠKOJ SITUACIJI: Bivšeg trenera Partizana čeka pakao u Istanbulu

N.P.

06. 02. 2023. u 13:08

TIM Fenerbahčea dočekuje Konju u okviru 23. kola turske Super lige.

СРБИН У ЈАКО ТЕШКОЈ СИТУАЦИЈИ: Бившег тренера Партизана чека пакао у Истанбулу

Foto: Profimedia

Srpski stručnjak ima velikih problema otkako je seo na klupu "orlova". Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević je u seriji od tri uzastopna poraza u prvenstvu. Poslednji u prošlom kolu na svom terenu od Istanbula minimalnim rezultatom. Ekipa Konje je posle negativnog niza pala na osmo mesto na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

Fudbaleri Fenerbahčea su u svom poslednjem nastupu u šampionatu remizirali na gostovanju Adani Demir 1:1. To je četi portugalskog stručnjaka Žorža Žezusa tek treći nerešeni susret nakon 21 odigrane utakmice u sezoni. Popularni "kanarinci" su trenutno drugoplasirani tim turske Super lige uz 45 sakupljenih bodova, devet manje od lidera i gradskog rivala Galatasaraja.

Fener je izgubio od Konje u minulom međusobnom duelu minimalnim rezultatom. Srpskog stručnjaka pored loših partija, nezadovoljnih navijača, čeka i paklena atmosfera na stadionu Šukru Saradžolu. Tipujemo da će "orlovi" imati snage da postignu makar jedan gol u večerašnjem okršaju u Istanbulu.


NAŠ PREDLOG: G 1+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)