PAKLENI RASPORED ZA VELIKANA! Pobeda ili kraj evropskih nadanja?

V.D.

26. 05. 2023. u 10:47

VEČERAS od 19.30 u uvodnom meču 33. kola bugarskog šampionata sastaće se Levski i Černo More.

ПАКЛЕНИ РАСПОРЕД ЗА ВЕЛИКАНА! Победа или крај европских надања?

Foto: Profimedia

Velikan iz glavnog grada Bugarske se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 58 osvojenih bodova što je za tri manje od ekipe CSKA 1948 koja drži mesto broj tri koje garantuje kvalifikacije za Ligu konferencija naredne sezone. 

Pobeda nad današnjim rivalom iz Varne je slobodno možemo reći neophodna kako bi se potencijalno ostvario plasman u treće po rangu evropsko klupsko takmičenje s obzirom da Levski u poslednja dva kola očekuju mečevi sa Ludogorecom i CSKA, ekipama koje vode veliku bitku za naslov prvaka.

Ekipa Černo Morea se nalazi na petoj poziciji sa 54 osvojena boda i bez šansi je da se domogne Evrope tako da rasterećeno stiže na gostovanje u prestonicu. 

Iako je Levski uspešniji u međusobnim duelima u prethodna dva ovosezonska orkšaja videli smo remi i gostujuću pobedu Černo Morea. 

Danas, verujemo da će Levski upisati tri boda i zadržati kakvu-takvu nadu za plasman u Ligu konferencija u sezoni 2023/2024.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije