"ZELENO-BELI" NE VOLE AVGUST: Borusija dolazi u Bremen po tri boda

O. M.

31. 08. 2024. u 08:56

VERDER dočekuje Borusiju iz Dortmunda na svom "Veseru" u Bremenu od 15.30.

ЗЕЛЕНО-БЕЛИ НЕ ВОЛЕ АВГУСТ: Борусија долази у Бремен по три бода

FOTO: Tanjug/AP

Ovo je jedan od šest mečeva današnjeg programa drugog kola nemačke Bundeslige. U petak je Union Berlin pobedom nad novim bundesligašem Sankt Paulijem izbio na čelo tabele, a pobednik današnjeg duela na "Veseru" ima priliku da ga zameni na prvom mestu.

Verder je u prvom kolu podelio bodove sa Augzburgom iako je bio daleko bolji rival u svim parametrima osim u golovima. Razlog a to što je utakmica završena rezultatom 2:2 je taj što je domaćin realizovao gotovo svaku svoju priliku za gol, dok je Verder imao veoma nizak procenat realizacije. 

Trener "zelenih" Ole Verner jasno je stavio do znanja svojim igračima da moraju biti odlučniji pred golom protivnika, ali je velikodušno priznao igračima Augzburga da su zaslužili bod.

Sreća je za Verder što se avgust bliži kraju jer je ovo mesec u godini kada ovaj klub beleži tradicionalno očajne rezultate. Na poslednjih 13 bundesligaških utakmica u ovom mesecu, Verder je upisao samo jednu pobedu, uz četiri neodlučene i čak osam poraza.

Verder je pored remija u prvenstvu odigrao i prvo koo Kupa, a rival je bio Kotbus. Meč je rešio novi igrač ekipe iz Bremena Keke Top, čijim het-trikom je Verder pobedio sa 3:1.

Gosti u Bremen stižu puni samopouzdanja nakon pobede od 2:0 na svom "Vestfalenu" protiv Ajntrahta iz Frankfurta u prvom kolu Bundeslige, zahvaljujući dvostrukom strelcu Džejmiju Bajou-Gitensu.

Pobeda je bila idealan početak za novog trenera Borusije Nurija Sahina. 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,91)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!