PROMENILI LIGU I NASTAVILI PO STAROM: "Šeširdžije bez primljenog gola u prva tri kola

O. M.

31. 08. 2024. u 11:09

STOKPORT gostuje Mensfildu u utakmici četvrtog kola engleske Lige jedan.

ПРОМЕНИЛИ ЛИГУ И НАСТАВИЛИ ПО СТАРОМ: Шеширџије без примљеног гола у прва три кола

FOTO: Profimedija

Biće ovo duel novopromovisanih ekipa koje su prošle godine vodile bitke u Ligi dva. Više uspeha imao je Stokport koji je u Ligu jedan došao kao prvak četvrtog razrefda engleskog fudbala, dok je Mensfild kao trećeplasirani završio sezonu.

Stokport kao da nije ni menjao diviziju pošto je i u vipem rangu bar za sada na vrhu tabele. Posle tri kola "šeširdžije" imaju isto toliko pobeda i za sada su bez primljenog gola u Ligi jedan. Imaju doduše i jedan neuspeh, a to je težak poraz u Liga kupu od ekipe iz Čempionšipa Blekburna koji je pobedio sa 6:1.

S druge strane, Mensfild je szonu počeo pobedom na gostovanju Barnliju, ali je usledio niz loših rezultata. Ispadanje iz Liga kupa od Boltona, pa remi kod kuće sa Bartonom, izboren tek u sedmom minutu nadoknade izgubljenog vremena, zatim poraz u prvom kolu Ligaa trofeja a zatim i težak poraz protiv Linkolna u prvenstvu (1:4).

Uprkos svemu, čini se da Mensfild nije zalutao u Ligu jedan. Naime, čak i protiv Linkolna su imali mnogo veći posed lopte i imali nekoliko ozbiljnih napada.

Zanimljivo je da su oba prošlosezonska duela pripala Mensfildu, dok je poslednjih osam susreta završeno sa šest pobeda "jelena" i dva remija, bez ijednog trijumfa "šeširdžija".

NAŠ TIP: 0-3 (kvota 1,47)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMCI ŽESTOKOG UKRAJINSKOG NAPADA NA BELGOROD: Više mrtvih, desetine povređeno (VIDEO)