"PIRATI" SE BUDE: I domaći tim je popravio formu, ali bez šest igrača dočekuje učesnika Lige šampiona

O. M.

27. 09. 2024. u 09:45

BREST će u petak otputovati na stadion "Abe Dešan", gde će igrati protiv Oksera u šestom kolu Lige 1.

ПИРАТИ СЕ БУДЕ: И домаћи тим је поправио форму, али без шест играча дочекује учесника Лиге шампиона

Foto Profimedia

Domaći tim trenutno zauzima 16. mesto na tabeli sa tri boda iz pet utakmica, dok su gosti na 11. poziciji sa dve pobede i tri poraza u prvoligaškim mečevima.

Okser je počeo svoj povratak u Ligu 1 (drugi put u četiri sezone) zapanjujućom pobedom protiv Nice od 2:1, zahvaljujući golu Lasa Kulibalija u 95. minutu, ali su od tada pretrpeli četiri uzastopna poraza.

Iako su u poslednjem nastupu izgubili od Monpeljea sa 3:2, trener Kristof Pelisije može da bude zadovoljan nastupom svoje ekipe, koja se dobro nosila sa kvalitetnijom ekipom Lige 1.

Domaći tim mogao bi da ostane bez šest igrača zbog povreda. Gideon Mensa, Anže Loik N'gata, Sad Aguzul, Natan Kijala i Kulibali verovatno neće biti u timu, dok bi Žubal mogao da izostane nakon što je zbog povrede zamenjen u 44. minutu poraza od Monpeljea. 

Posle impresivnog skoka sa 14. mesta u sezoni 2022/23 na treće mesto prošle sezone, Brest je do sada imao poteškoća da ponovi taj uspeh ove sezone. Ekipa Erika Roja pretrpela je težak poraz od Marseja sa 5:1 na otvaranju sezone, nakon čega su usledili porazi od Lensa i Pari Sen Žermena, uz jednu obećavajuću pobedu od 4:0 protiv Sent Etjena.

Njihova prva utakmica u evropskom takmičenju jasno je podigla moral tima, pošto su zabeležili istorijsku pobedu od 2:1 u Ligi šampiona protiv Šturma iz Graca pre nego što su pobedili Tuluzu sa 2:0 i doneli im prve uzastopne pobede u sezoni.

Ipak, Brest je i u pobedi protiv Tuluza pokazao slabosti u poslednjoj trećini, jer očigledno su imali problema da stvore izgledne prilike za gol, mada su i bez njih uspeli da postignu dva pogotka.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

TAKVI LJUDI SU RETKI: Ceca pozajmila pare Đorđu Davidu posle saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji