NAPRED SRBIJA! "Delfini" potapaju "barakude"?

Novosti online

29. 06. 2022. u 08:09

EPITET finale pre finala može se iskoristiti za meč Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u vaterpolu. "Delfini" i "barakude" na Margit Sigetu u borbi za plasman za medalju.

НАПРЕД СРБИЈА! Делфини потапају баракуде?

FOTO: VSS

Izabranici Ivice Tucka su kroz remi sa Grčkom i neubedljivog izdanja protiv Nemačke dizali formu za balkanski i evropski klasik. I pored izostanka Burića, koji odrađuje suspenziju od tri meča, Hrvati su puni samopouzdanja i najavljuju prolazak.

Protiv Gruzije, koju predvodi Dejan Stanojević, a u bazenu predstavljaju naši Boris Vapenski, Dušan Vasić i Andrija Bitadže, Marinić Kragić, Harkov i Žuvela su predvodili svoj tim do plasmana među osam najboljih.

Veliki Dejan Savić i naši momci mudro čekaju meč bez tajni, a mali problem bi mogao da predstavlja to što do duela sa Hrvatskom nisu imali mogućnost da igraju u bazenu Alfred Hajoš.

Kao prvi u grupi „delfini“ su vreme do četvrtfinala koristili za sparinge sa Amerikom i Mađarskom. Obe ekipe su u novom ruhu na Svetskom prvenstvu, ali su u pitanju velesile i poznate vaterpolo škole, što samo znači da je ovo novi list u ediciji velikih rivala.

U ovakvim duelima odlučuju nijanse, koje dele majstore. Verujemo da će te nijanse i ovog puta imati crvenu, belu i plavu boju.

U meču protiv Hrvatske mi verujemo u pobedu našeg tima i prolaz u polufinale.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)