Srbin ruši šampiona Montreala?

M.M.

16. 08. 2022. u 10:11

MIOMIR Kecmanović i Pablo Karenjo Busta sastaće se u prvom kolu Sinsinatija.

Србин руши шампиона Монтреала?

Foto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Srbin će igrati svoj osamnaesti turnir ove sezone. Ovo će mu biti šesti Masters a najbolje rezultate postigao je u Indijan Velsu i Majamiju gde je ispadao u četvrtfinalima od Tejlora Frica, odnosno Karlosa Alkaraza. 

U Sinsinatiju će igrati treći put, posebno je bilo upečatljivo njegovo prvo učešće u ovom gradu, dogurao je do 1/8 finala, međutim, tada je prvi put srušio neko veliko ime sa tura. U drugom kolu je savladao Aleksandra Zvereva rezultatom 2-1, Miša je tog dana zaista održao Nemcu čas tenisa. U sledećoj rundi već nije imao snage za Roberta Bautistu Aguta.

Njegov današnji protivnik biće Španac koji je prošle nedelje napravio uspeh karijere, osvojio je Rodžers kup savladavši u finalu Huberta Hurkača. Prva Masters titula je stigla sa betona, totalno netipično za jednog tenisera koji dolazi iz španske škole tenisa, ali to je najbolji dokaz koliki je Busta zapravo radnik.

FOTO: Tanjug/AP

On u Ohaju ima daleko više iskustva od Miomira, čak šest puta je igrao na ovom turniru a prošle godine je ulaskom u četvrtfinale ponovio rezultat iz 2018. kada je takođe zaradio 180 bodova.

Obojica tenisera forsiraju igru sa osnovne linije i jako su čvrsti u razmenama. Miomir ima nešto kvalitetnije udarce, međutim, Španac je je izuzetno psihički jak, i retko koja situacija može da ga izbaci iz ritma. Veruje u svoj tenis i ne odustaje od njega čak i kada mu ne ide kako treba.

Do sada se u karijeri nisu sastajali. Biće ovo težak zadatak za našeg tenisera.

U ovom meču smo se odlučili da stavimo akcenat na gemove. Naša procena je da će granica biti prebačena.

NAŠ TIP: +21,5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije