"ZELENI" JOŠ UVEK LUTAJU: Teodosić je naredna prepreka!

M.M.

23. 11. 2022. u 10:28

KOŠARKAŠI Panatinaikosa ugostiće Virtus iz Bolonje u devetom kolu najelitnijeg evropskog takmičenja. Utakmica će se igrati u Atini u Olimpijskoj dvorani "Nikos Galis" sa početkom u 20 časova.

ЗЕЛЕНИ ЈОШ УВЕК ЛУТАЈУ: Теодосић је наредна препрека!

Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Jako je teško očekivati neki bolji rezultat grčkog velikana na evrosceni. Loše su počeli sezonu i mnogo je toga potrebno da se poklopi kako bi se stvari poboljšale.

Najbolji strelac za sada je Dvejn Bejkon koji je na tri utakmice, koliko je odigrao, prosečno ubacivao 17,7 poena.

Iza njega se nalaze Derik Vilijams sa 14,3 i Nejt Volters sa 10,3 pogotka. Bivši igrač Crvene zvezde je i najbolji asistent ekipe sa 5,3 dodavanja po utakmici.

Atinjani su prošle nedelje gostovali Fenerbahčeu, međutim, ove godine Istanbul nije idealna destinacija za osvajanje bodova. Izabranici Dimitrisa Itudisa su prosto "oduvali" sa terena "zelene" rezultatom 107-77.

Danas na megdan dolazi tim koji je i te kako podigao formu. Izabranici Serđa Skariola su na poslednjih 8 utakmica u svim takmičenjima ostvarili 7 trijumfa.

U Evroligi su vezali dve pobede, savladali su Milano u gostima, a potom i Valensiju u "Segafredo" areni. U duelu protiv "manekena" srpski internacionalac Miloš Teodosić je bio najefikasniji pojedinac sa 15 postignutih poena.

Najbolje brojke za sada beleži Gabrijel Lundberg koji prosečno ima 11,3 pogotka, dok su iza njega Džordan Miki i Teodosić sa 8,8, odnosno 8,4.

Ovi rivali su se još davne 2002. godine sastali na fajnal-foru i tada je PAO slavio rezultatom 83-89.

Naša procena je da će domaćin na krilima navijača stići do pobede.

NAŠ TIP: Pobednik meča 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna