NANT CILJA GORNJI DOM: Lans bez Saida ne ume da pobedi

Novosti online

10. 12. 2021. u 13:45

"Kanarinci" kod kuće sa Lansom (21.00) otvaraju 18. kolo francuske Lige 1.

НАНТ ЦИЉА ГОРЊИ ДОМ: Ланс без Саида не уме да победи

EPA/EFE

Gost je posle odličnog starta prvenstva počeo da posrće, ali i dalje je odlično pozicioniran i trenutno je peti. Sa druge strane Nant sve vreme igra promenljivo, zbog čega je 13. mesto sasvim realno. Ukoliko trijumfuje danas tim sa obale Atlantskog okeana ušetao bi se u prvu polovinu tabele.

FORMA

NANT je u prethodnom kolu na "silu" slavio na terenu Lorijena (1:0), a sve to posle posle serije od pet mečeva bez pobede (tri poraza i dva remija), doduše u tom periodu igrao je protiv objektivno jačih rivala - Marseja, Lila, PSŽ, pa i Strazbura i Monpeljea.

LANS nije osvojio tri boda u četiri vezana kola. Triput zaredom je delio plen, svaki put uz gol-gol, dok je pre toga poražen od odličnog Bresta.

MEĐUSOBNI SUSRETI

Nema nekih uočljivih šablona kada se sastaju ovi rivali. Naime, najjači podatak je da su na poslednja tri dvoboja oba tima postizala barem po gol. Takođe, zanimljivo je da je na devet uzastopnih okršaja ekipa koja je bila domaćin tresla mrežu, dok su gosti "pucali ćorke" u četiri od tih devet utakmica.

IZOSTANCI

Domaćin ne može da raučuna na trojicu fudbalera, od čega dvojicu iz startne postave - Pereire i Koršije.

Lans se nalazi u znatno većem problemu kada su igrači van stroja u pitanju. Trener Frank Hejz ne može da računa na pet standardnih igrača, od čega po dvojicu defanzivaca i veznjaka, a najveći problem za tim je povreda drugog strelca tima Saida (4 gola). Problem kod izostanka ovog fudbalera je taj što je Lans bez njega ove sezone odigrao čak sedam mečeva i trijumfovao je samo jednom, doduše i poražen je, takođe, jednom, dok je pet puta igrao nerešeno.

Naš predlog za ovaj meč je 1h, ili u kombinaciji sa golovima 1h&2-3.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOLEADA U NAJAVI: Mreže se redovno tresu kada igra Paderborn