TIP PREDLOZI IZ BUNDESLIGE (15.12.): Smena Amerikanca razgoropadila "bikove", Grojter "plaća" "milionerima"

Novosti online

15. 12. 2021. u 13:32

ZANIMLjIV sportski dan je pred nama, a redakcija "Tipa" ovako vidi pet predstojećih fudbalskih susreta.

ТИП ПРЕДЛОЗИ ИЗ БУНДЕСЛИГЕ (15.12.): Смена Американца разгоропадила бикове, Гројтер плаћа милионерима

FOTO: Tanjug

18.30

M'GLADBAH - AJNTRAHT GG&3+

Istorija duela ovih rivala je na strani domaćina, ali možda se malo više pita i forma, a ona "gura" Ajntraht. Menhengladbah nije pobedio tri meča zaredom, znao je da bljesne kao protiv Bajerna u Kupu kada je pobedio 5:0, ali i da se obruka kao u porazu od Frajburga kod kuće (0:6), dok je Ajntraht upisao tri boda dvaput u poslednja tri kola. Golovi su jedina opcija koja ima smisla. Domaćin je u četiri vezana kola dolazio 3+, triput 5+, a ekipa našeg Kostića je pet mečeva u nizu u svim takmičenjima igrala GG. Rezultati iz prethodna četiri međusobna okršaja obećavaju goleadu. Dva puta je bilo šest pogodaka, dok je isto toliko puta bilo barem četiri.

20.30

AUGZBURG - LAJPCIG 2

Augzburg je, osim spektakularne pobede nad Bajernom, lagano izgubio preostala tri meča protiv timova sa prve četiri pozicije na tabeli. Hofenhajm i Dortmund su ga "častili" sa po četiri pogotka. Lajpcig je posle smene Džesija Marša, američkog trenera, pokazao reakciju u slavlju protiv Menhengladbaha (4:1), a nema razloga da na talasu tog pozitivnog trzaja ne savladaju i Augzburg.

LEVERKUZEN - HOFENHAJM 2+ prvo polu.

"Farmaceuti" u poslednje vreme sve ređe pobeđuju Hofenhajm, tačnije samo jednom u proteklih šest dvoboja. Da će da bude efikasno u to nema dileme, ali probaćemo sa "2+" u prvom delu igre, jer su oba tima "igrala" ovaj tip u tri vezana kola.

DORTMUND - GROJTER 1-1

Dortmund je veliki favorit, a s obzirom na to da je Grojter u prethodnom kolu zabeležio prvi ovosezonski trijumf, mislimo da sada "mora da plati".

UNION BERLIN - FRAJBURG 2-3

Union je razočarao protiv fenjeraša Grojtera u minulom kolu, odigrao je možda i najslabiji meč do sada, dok je Frajburg posle odličnog otvaranja prvenstva počeo da "pati", pa je sa četiri poraza u pet utakmica skliznuo na, za njega i dalje odličnu, petu poziciju. Verujemo da će da bude tvrda i neizvesna utakmica do kraja, jer mislimo da nijedan od timova neće previše da rizikuje.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)