TIPOV EVROLIGAŠKI TIKET (17.12.): Pirej neosvojiva tvrđava, CSKA tutnji kroz Berlin

Novosti online

17. 12. 2021. u 14:51

Olimpijakos brani domaći teren kao da je od zlata. Crveno-beli iz Atine i dalje nemaju poraz kod kuće.

ТИПОВ ЕВРОЛИГАШКИ ТИКЕТ (17.12.): Пиреј неосвојива тврђава, ЦСКА тутњи кроз Берлин

EPA/EFE

UNIKS – ŽALGIRIS 1

Ruski tim oseća da ima štofa za plasman među osam najboljih ekipa Starog kontinenta. Da to nije iluzija, moraće da pokaže pobedama u već “dobijenim” utakmicama kakva je ova u kojoj dočekuje poslednjeplasirani Žalgiris.

MONAKO – ZENIT 1

“Kneževi” u nastavak sezone ulaze sa novim kormilarom, pošto je Zvezdana Mitrovića, usled loših rezultata na klupi zamenio Saša Obradović. Sveža krv će svakako poslužiti kao infuzija timu koji je prethodnih mesec dana igrao malokrvno.

ALBA – CSKA 2

“Armejci” nisu tako ubedljivi ove sezone, verovatno to ima veze i sa velikim brojem povreda sa kojima se suočavaju od početka takmičarske godine. Ipak, razlika u kvalitetu u odnosu na berlinsku Albu je kao nebo i zemlja.

OLIMPIJAKOS – ASVEL 1

Olimpijakos brani svoj parket kao da je obliven zlatom. Nemaju momci iz Pireja još uvek nijedan poraz kod kuće, a teško je pomisliti da će ga upisati u dvoboju sa Asvelom, koji nije tako ubojit kao na početku sezone.

C. ZVEZDA – BAJERN 1

Crveno-beli su ratnički poginuli protiv Barselone, a u susretu sa Bajernom ne žele da dozvole da svodovi “Pionira” padnu i drugi put u toku jedne nedelje. Minhenski gigant se zahuktao posle uspavanog starta, ali pitanje koliko umešnosti ima četa Andree Trinkijerija za defanzivni blok Radonjićevih momaka.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)