TIP O DANAŠNJIM MEČEVIMA FRANCUSKE 3: Šambli "ruši" lidera

Novosti online

07. 01. 2022. u 16:00

Za ovu ligu, Tip već dugo nema istinskog saradnika. Znamo da je teška za analizu, ali pokušaćemo u ovom prazničnom danu, koliko-toliko da budemo od pomoći. Sve utakmice počinju u istom terminu, 18.30.

ТИП О ДАНАШЊИМ МЕЧЕВИМА ФРАНЦУСКЕ 3: Шамбли руши лидера

Aleksa Stanković

ENESI - BURŽ   H

 Sva tri znaka su moguća u okršaju trećeg sa četvrtim sa tabele. Ali, zbog važnosti duela, nekako smo nerešenom rezultatu najbliži, jer su i dva prethodna međusobna duela završena najnepopularnijim rezultatima (1:1 i 2:2). 

BASTIJA B. - ŠATERU  2

Domaćin je "zakovan" za dno tabele. Priliku da se vadi, moraće da traži u nekom drugom meču, a ne u duelu sa Šateruom, koji ima dobru sezonu. Realno je da na ovom gostovanju može da traži bodove vredne priključka vodećima. 

ŠAMBLI - KONKARNAU  1H

Konkarnau je lider prvenstva, i kao takav,  favorit je i na terenu Šamblija. Međutim, u međusobnim duelima se baš nije naigrao. Dva poslednja je izgubio, pa nije nemoguće da i večeras svoje pristalice iznenadi.

RED STAR  - LAVAL   1H

Još jedan par, iz koga domaćin ne bi smeo da izađe praznih šaka. Tako bi moralo da bude, bar po rezultatima iz nekoliko prethodnih sezona. Red Star na svom stadionu u prestonici u ovom veku nije poražen od Lavala. Gosti prednjače sa kvalitetom, ali im ovo gostovanje nikako ne "leži" pa to što jesu ne mogu ni da dokažu.

BREŠIN - BULONj  1

Derbi začelja. Domaćin je tik iznad crte koja ga odvaja od ambisa. Red bi bio da zapne i savlada autsajdera, kako bi nastavak sezone dočekao znatno spokojniji. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković