"TIP" SPECIJALISTA ZA PRELAZE! Nakon 30 i 25,5 zaokružena i kvota 23!

V.D.

17. 05. 2022. u 15:58

PROTEKLOG vikenda naša redakcija je dala nekoliko sjajnih predloga koji su krunisani prelazom sa kvotom od čak 23!

ТИП СПЕЦИЈАЛИСТА ЗА ПРЕЛАЗЕ! Након 30 и 25,5 заокружена и квота 23!

Foto: Profimedia

Na meču pretposlednjeg, 35. kola Prve lige Slovenije između novog lidera Maribora i već "prežaljenog" Aluminija viđen je preokret.

Gosti iz Kidričeva su na poluvremenu vodili sa 1:0, ali veliki favorit na ovom meču je u drugih 45 minuta "ubacio u petu" i slavio sa čak 3:1 na svom stadionu "Ljudski vrt". 

Naša redakcija je dala dva predloga na ovom meču. Jedan je bio pobeda domaćina i dva gola na meču, dok je drugi bio za one hrabrije. Naši tipsteri su prognozirali pobedu Maribora nakon preokreta. Kvota na tu igru je bila čak 23. Našu analizu možete pogledati ovde.

Uvek se najviše radujemo kada naši čitaoci "prepišu" naše predloge i pohvale nam se dobitnim tiketom, a to je bio slučaj i sada. 

Nije da se hvalimo, ali ovo je bio treći pogođen prelaz u kratkom periodu. Do sada su to bili mečevi Roma - Salernitana Al Adal - Biša.

FOTO: Privatna arhiva

Pored naših uspešnih predikcija, izdvajaju se, slobodno možemo reći i savršene prognoze naših asova Darka Brašanca i Dragana Žilića.

Fudbaler Osasune i bivši golman reprezentacije SR Jugoslavije su pogodili sve parove španskog, odnosno nemačkog prvenstva. Predloge asova koji su doneli sjajne kvote možete pogledati na sledećim linkovima: La liga i Bundesliga.

Među ovim sjajnim predlozima koji su donosili ogromne kvote našli su se čak i kiksevi Bajerna i Reala. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KVOTE PADALICE: Kladionice pomažu i ovog petka