GLIŠIĆ: Briljantna pobeda - SNS će formirati vlast u Beogradu

Novosti online

21. 04. 2022. u 21:21

PREDSEDNIK Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić se obratio građanima i medijima iz Sedišta SNS-a.

ГЛИШИЋ: Бриљантна победа - СНС ће формирати власт у Београду

Foto M. S.

Na samom početku konferencije Darko Glišić je saopštio da su danas ponovljeni izbori u Beogradu na dva biračka mesta, i to na Konjarniku i na Kanarevom brdu.

- Iako je izlaznost bila daleko manja, osvojili smo daleko više u apsolutnom zbiru. Želim da se zahvalim Beograđanima i predsedniku Aleksandru Vučiću koji je zebeležio neverovatne pobede, koje se sigurno neće desiti u bliskoj budućnosti - rekao je Glišić.

Kako je istakao Srpska napredna stranka je danas osvojila neverovatnih 55,6 posto glasova, što je mnogo više u odnosu na izbore trećeg aprila kada je taj broj bio 31,5 posto.

Podsetimo, danas se ponovilo glasanje na izborima za gradske odbornike u Beogradu, a pravo glasa ukupno imalo je 2.839 birača, 1.726 birača je na Zvezdari, a 1.113 imalo je pravo glasa na mestu broj sedam u Rakovici.

- Iako je izlaznost veća nego 3. aprila, dobili smo više glasova. Na biračkom mestu broj 7, na Kanarevom brdu, SNS je danas osvojio 276 glasova, a 3. aprila 248. Na biračkom mestu na Konjarniku, SNS je danas osvojio 312 glasova, a 3. aprila 275 - naveo je Glišić.

Glišić je naveo da su birači ovakvim glasanjem na ponovljenim izborima jasno rekli šta misle.

- Svi ostali učesnici izbora su danas zabeležili drastičan pad. Jasno je da će SNS imati većinu u Beogradu i da će formirati gradsku vlast i izabrati gradonačelnika - zaključio je Glišić.

BONUS VIDEO:

VUČIĆ SE OGLASIO IZ SLOVENIJE: Dijalog u Evropi "nasušna potreba"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)