"NIJE SE DESILO, TO JE ČISTA LAŽ": Žustra rasprava Marinike i Gajića, opozicionari se psuju zbog mesta u Skupštini

Novosti online

08. 08. 2022. u 15:34

ŽUSTRA rasprava se razvila danas na društvenim mrežama između potpredsednika Narodne stranke Vladimira Gajića i potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

НИЈЕ СЕ ДЕСИЛО, ТО ЈЕ ЧИСТА ЛАЖ: Жустра расправа Маринике и Гајића, опозиционари се псују због места у Скупштини

Foto: N. Skenderija

Povod za raspravu je izjava predsednika SSP Dragana Đilasa, koji je rekao da je poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić opsovao Tepićku.

Aleksić je, prema tvrdnjama Dragana Đilasa, opsovao Mariniku Tepić nakon što su poslanici Narodne stranke zauzeli mesta rezervisana za poslanike SSP.

Te klupe su tražene navodno zato što se često mogu videti u kadru prenosa zasedanja na Javnom servisu.

- Miki Aleksić nije opsovao Mariniku. Nije se desilo. To je čista LAŽ - napisao je Gajić na Tviteru.

Nakon toga Gajiću je odgovorila Marinika Tepić, koja tvrdi da je bila opsovana.

- G-dine Gajiću, Desilo se i istina je. To što Vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće - napisala je potpredsednika SSP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)