SRPSKA LISTA: Neće proći pokušaji Kurtija i Svečlje da zastraše srpski narod

Novosti online

09. 09. 2022. u 14:18

SRPSKA lista je saopštila da neće proći pokušaji Aljbina Kurtija i, kako navode, njegovog "potrčka" Dželjalja Svečlje da nelegalnom izgradnjom baza za svoje specijalne jedinice, jednodnevnim izletom na jezeru i otimanjem srpskih imanja na severu Kosova i Metohije, zastraše srpski narod i okupiraju naše opštine.

СРПСКА ЛИСТА: Неће проћи покушаји Куртија и Свечље да застраше српски народ

Foto Tanjug

- Ni stotine vaših specijalaca neće uspeti da zaplaše srpski narod. Složniji nego ikad branićemo svoje kućne pragove i svoje porodice - poručili su iz Srpske liste. 

Podsećaju da je bilo mnogo onih koji su pokušali da porobe i okupiraju srpski narod, i da "svi znamo kako su prošli", kao i da narod želi mir ali da neće postati robovi na vekovnim ognjištima.

- Zato pozivamo mentore Aljbina Kurtija da dobro razmisle pre nego pruže podršku za ove nelegalne aktivnosti. Srpski narod želi mir, ali i slobodu, i neće dozvoliti da postane rob u svojim opštinama, na svojim vekovnim ognjištima. Imajte na umu da ste ovde na našoj zemlji, da vas niko nije zvao, da otimanjem srpske zemlje i maltretiranjem našeg naroda najdirektnije ugrožavate mir na ovom prostoru i da nikada nećete zagospodariti severom Kosova i Metohije - upozorili su. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a