"NIJE LAKO DANAS BORITI SE ZA SRBIJU" Vučević: Baš zato što radi za boljitak svoje zemlje Vučić je konstantno na meti izdajnika

Novosti online

23. 01. 2023. u 10:46

ALEKSANDAR Vučić je baš zato što radi za boljitak svoje zemlje konstantno na meti izdajnika, plaćenika i svih onih koji stavljaju svoje interese ispred državnih, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

НИЈЕ ЛАКО ДАНАС БОРИТИ СЕ ЗА СРБИЈУ Вучевић: Баш зато што ради за бољитак своје земље Вучић је константно на мети издајника

Foto: Printscreen/RTS

- Nije lako danas boriti se za Srbiju, boriti se za njen napredak a baviti se politikom. Aleksandar Vučić je baš zato što radi za boljitak svoje zemlje konstantno na meti izdajnika, plaćenika i svih onih koji stavljaju svoje interese ispred državnih. Predsednik Srbije ima moju bezrezervnu podršku da istraje u stalnim pritiscima i napadima koji dodatno dolaze i zbog istorijski najvažnijeg srpskog pitanja - Kosova.

Predaja nije opcija! Živela Srbija, živeo naš predsednik Aleksandar Vučić - objavio je ministar Vučević na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (102)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)