CIRKUS OPOZICIONIH LIDERA ZAVRŠIO U ALBANSKIM MEDIJIMA: Prištinskim novinama Srbija glavna preokupacija (FOTO)

Novosti onlajn

02. 02. 2023. u 13:31

POSEBNA sednica Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara je u toku.

ЦИРКУС ОПОЗИЦИОНИХ ЛИДЕРА ЗАВРШИО У АЛБАНСКИМ МЕДИЈИМА: Приштинским новинама Србија главна преокупација (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Danas sam prisustvovao, nažalost, cirkuskoj predstavi umesto ozbiljnog pristupa, jer je svako želeo da se uslika sa nekim imbecilnim transparentom ovde. Reći ću narodu, da ne bi pomislili da nešto krijem - na jednom piše "Izdajnik", ne znam da li su tu mislili na sebe kada su ga držali ili na koga, svejedno, suviše je besmisleno; držali su transparente sa likom Olivera Ivanovića - sa natpisom - "Odgovaraćete". Odgovaraće oni koji su pomagali Ivanoviću i njegovoj porodici i kada je bio u zatvoru i van zatvora. Ja sam svog sina poslao u zatvor kod Olivera Ivanovića i da prenese poruku i da ga pozdravi, i za razliku od svih vas koji to nosite, pomagao i njemu i njegovoj porodici. Laž je umesto pristojnosti nečije srednje ime - naveo je predsednik, obraćajući se opoziciji. 

- Držali su transparente kao da su na stadion došli, kao da je 27. mart - "Ne ultimatum, ne kapitulaciji", to mi vi kažete - koji ste pustili iz zatvora 1800 albanskih terorista na čelu sa braćom Mazreku; to mi vi kažete - Kurti je samo usput bio tamo.

Ovaj cirkus opozicionih lidera pominje se i u albanskim medijima koji su naročito na današnji dan ispunili stupce svojih novina naslovima o predsedniku Vučiću i sednici skupštine.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (74)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)