VUJIČIĆ: Srbija pamti kako su ostavili na cedilu Srbe na KiM

Novosti online

17. 03. 2023. u 22:56

Danijela Vujičić, narodna poslanica, reagovala je na skup koji je organizovala opozicija.

ВУЈИЧИЋ: Србија памти како су оставили на цедилу Србе на КиМ

Foto: Printskrin

"Antikosmetska snajper opozicija je večeras u Beogradu održala skup pod nazivom „Srbija pamti, brani, ne da“, i u jednom su u pravu - Srbija pamti kako su ostavili na cedilu Srbe na KIM tokom martovskog pogroma i kako su Gračanicu, Bogorodicu Ljevišku ili Devič branili “hrabro” s Terazija ili Pariza, dok su nas ubijali i progonili i palili nam domove.

Milica lažovčina, Boško batinaš i Miloš francuz brane KiM glavom na tacni Aleksandra Vučića. Ova minorna grupa je opozit samoj sebi ne predsedniku Vučiću.  Brane KiM od koga? Od Aleksandra Vučića koji je 17. marta 2004 godine bio sa Srbima na KIM, koji 10 godina ispravlja pogubne greške bivse vlasti ( saveznika ove grupe očajnički i narikače ), koji je obnovio 35 manastira i crkava u pogromu spaljenih i  porušenih svetinja.

Niti Milica zna gde je Trepča ali će mercedesom do Gračanice, niti je Boško čuvao od paljenja Arhangele 17. marta 2004. u Prizrenu, ali će spaliti Predsedništvo na lomači, niti Miloš Francuz zna gde je Ljeviška ali Notr dam brani da ne kapitulira u matičnoj zemlji.

Odbraniće KiM kao što su ga I branili 2004. i 2008. - kada francuski petao Miloš bude najavio zoru u Prištini Boško ubedi Kurtija da potpiše da je za ZSO, a Milica kaže da je videla dim iz Trepče koji je najavio njeno preseljenje u Gračanicu.

Aleksandar Vučić ni de facto ni de jure neće priznati KIM niti bilo šta potpisati. Više od 2 miliona ljudi je dalo legitimitet predsedniku da se bori za svakog Srbina, a ovoj grupi je 2 % dovoljno da neće moći ni sebe da odbrane.

Da nije došao Aleksandar Vučić mi danas ne bismo imali ni šta da branimo, ni čemu da se vraćamo", kaže Vujičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (34)

SIMIĆ: Sve što je napisano u korist Srba u briselskom sprorazumu - mrtvo slovo na papiru