EKSPLOZIJA NA METANSKOJ PUMPI KOD LESKOVCA: Jedan radnik poginuo

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

29. 04. 2024. u 18:05

JEDAN radnik poginuo je u eksploziji koja se dogodila u 15.30 sati na benzinskoj pumpi "Pan Ledi" u Brestovcu kod Leskovca, na kojoj se toči i metan, saznaje Jugmedia.

ЕКСПЛОЗИЈА НА МЕТАНСКОЈ ПУМПИ КОД ЛЕСКОВЦА: Један радник погинуо

Foto: I.M.

Do nesreće je došlo kada je eksplodirala jedna boca sa metanom iz prikolice i tom prilikom poginuo je jedan radnik, potvrđeno je Jugmedii u Domu zdravlja Leskovac čija je ekipa hitne pomoći bila na terenu.

-Iz te boce još curi gas, preduzete su sve mere obezbeđenja, rečeno je Jugmedii na licu mesta.

Pumpa se nalazi na samom ulazu u selo Brestovac, a 100 metara od autoputa Leskovac-Niš-Beograd.

Put prema Brestovcu je zatvoren i ne propušta se nijedno vozilo, a radnici ove pumpe, policija i vatrogasci na samom putu, oko 50 metara udaljeni od mesta gde je eksplodirala boca.

Više ekipa Hitne pomoći bilo je na terenu.

Inače, gledano s puta koji vodi ka Brestovcu nisu vidljive nikakve posledice eksplozije. Boca koja je ekslpodirala nalazi se na prikolici s druge strane pa se ne vidi sa puta.

„Vatrogaci završavaju posao oko te boce i put prema Brestovcu će brzo biti otvoren“, rečeno je Jugmedii.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO - RUSKI LOVAC: Pogledajte snimak borbenog zadatka lovca Su-34

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici