HOROR U ZAJEČARU: Telo muškarca (39) pronađeno između zgrada

Novosti online

29. 04. 2024. u 22:12

TELO muškarca G.J. (39) pronađeno je u zaječarskom naselju Kraljevica.

ХОРОР У ЗАЈЕЧАРУ: Тело мушкарца (39) пронађено између зграда

Foto Novosti

 Stanari su ugledali muškarca koji je dugo ležao između zgrada, tako da su pozvali policiju uz bojazan da je čovek mrtav. Patrola je odmah izašla na lice mesta i, nažalost, slutnja stanara bila je istinita.

- Oko 17.00 sati primili smo poziv. Patrola je otišla na mesto koje su građani naznačili i pronašla mrtvog muškarca. Utvrdili smo da se radi o meštaninu G.J.(39). Njegovo telo bilo je na travi, u naselju Kraljevica, iza zgrade B7. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva naložena je obdukcija tela - rečeno je iz nadležne institucije, piše Kurir.

O mogućen uzroku smrti niko od nadležnih se nije oglasio, tako da se čekaju nalazi obdukcije.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis