VUČIĆ SE SASTAO SA RAMDINOM: Predsednik obavestio šefa diplomatije Surinama o pritiscima na Srbiju (FOTO)

Novosti onlajn

18. 04. 2024. u 14:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Republike Surinam Albertom Ramdinom sa kojim je razgovarao o pravcima daljeg razvoja prijateljskih odnosa Srbije i Surinama, kao i o unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja.

ВУЧИЋ СЕ САСТАО СА РАМДИНОМ: Председник обавестио шефа дипломатије Суринама о притисцима на Србију (ФОТО)

Foto: Instgaram/buducnostsrbijeav

"Obavestio sam ministra o različitim pritiscima i izazovima sa kojima se Srbija susreće i ponovio značaj odluke Surinama da povuče odluku o priznanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, čime je ta zemlja potvrdila privrženost osnovnim principima međunarodnog prava i Povelje UN", naveo je Vučić u objavi na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Srbija i Surinam su, kako je dodao, opredeljeni da u narednom periodu deluju u pravcu razvoja i intenziviranja kako ekonomske, tako i saradnje u oblastima zdravstva, odbrane, prosvete, poljoprivrede, prehrambene, mašinske i elektro industrije, kao i u IKT sektoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima