Prema pisanju medija, regionalna zvezda je svog naslednika Maria krstila tokom jučerašnjeg dana u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu.

Juče je inače proslavila i krsnu slavu, Svetog Vasilija Ostroškog. 

Pevačica je sina krstila u krugu porodice i bliskih prijatelja. Posle krštenja, poslužena je gozba za najbliže, odnosno napravljen je porodični ručak. 

Foto: Instagram printskrin/serifovic

 

Pevačica je u prvoj izjavi posle rođenja sina otkrila kako se oseća kada joj se ispunila najveća želja: 

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je muzička zvezda.

Nekoliko puta je isticala da joj se život promenio od trenutka kada je postala majka:

- Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje - rekla je Marija, koja je potom otkrila da li ju je majčinstvo promenilo.

- Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je. Sada je svima jasno šta znači album i pesma "Dolazi ljubav".

(Blic)

BONUS VIDEO: