VUČIĆA HTELI DA UBIJU NA POČETKU KAMPANJE: Zvicerovi mentori su u Podgorici, a podatke dobija i od pojedinaca iz ANB

VUČIĆA HTELI DA UBIJU NA POČETKU KAMPANJE: Zvicerovi mentori su u Podgorici, a podatke dobija i od pojedinaca iz ANB

SRPSKE bezbednosne službe i pripadnici MUP preduzeli su sve mere da se zaštiti predsednik Aleksandar Vučić na koga se, prema informacijama Evropol, sprema atentat. U toku je lociranje mafijaškog bosa Radoja Zvicera, koji je, prema operativnim podacima, okupio grupu svojih odbeglih saradnika kako bi platili i organizovali ubistvo šefa države.

26. 01. 2022. u 09:00

MUP SRBIJE: Portal Nova.rs iznosi lažne informacije

MUP SRBIJE: Portal Nova.rs iznosi lažne informacije

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova ističe da je portal Nova.rs u skladu sa svojim, rekli bismo sada već tradicionalnim scenariom iznošenja lažnih informacija, ponovo slagao, ovoga puta da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pratili i snimali članove ruske opozicije u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP.

25. 01. 2022. u 19:03

MALI: Đilasova reč nema nikakvu težinu

MALI: Đilasova reč nema nikakvu težinu

MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali danas je reagovao na najnovije izjave Dragana Đilasa, i rekao da one iznova pokazuju nervozu jer mu fotelja iz dana u dan izmiče.

25. 01. 2022. u 11:59

VELJINI VOJNICI PRONAŠLI STAN ZA PUCAČE NA VUČIĆA: Jedan od snajperista iz BiH, a imao  je logistiku u Beogradu

VELJINI "VOJNICI" PRONAŠLI STAN ZA PUCAČE NA VUČIĆA: Jedan od snajperista iz BiH, a imao je logistiku u Beogradu

SNAJPERISTA, koji je trebalo da stigne preko teritorije Bosne i Hercegovine i puca na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imao je obezbeđenu logistiku u Beogradu u vidu ljudi bliskih kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji je mentor i organizator atentata, Radoje Zvicer - u bekstvu! Sumnja se da je on izdao nalog za ubistvo šef države, a monstruozni plan osmislio je sa svojim najbližim saradnicima Milanom Vujotićem, ali i R. Ž., S. J., D. K., M. K. i A. D.

25. 01. 2022. u 09:00