LAVROV VIDI ZAJEDNICU SRPSKIH OPŠTINA KAO DOBAR MODEL: Slično rešenje predložio za Nagorno-Karabah

LAVROV VIDI ZAJEDNICU SRPSKIH OPŠTINA KAO DOBAR MODEL: Slično rešenje predložio za Nagorno-Karabah

MINISTAR spoljnih poslova Jermenije Ararat Mirzojan sastao se 20. marta u Moskvi sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom kako bi razgovarali o različitim pitanjima vezanim za odnose njihovih zemalja i regionalnu stabilnost. Tokom sastanka ruski ministar spoljnih poslova za rešenje problema Nagorno-Karabaha predložio je model poput Zajednice srpskih opština, čije je formiranje predviđeno Briselskim sporazumom.

21. 03. 2023. u 14:01

ANALENIN NOVI ATAK NA SRBIJU: Gnevna što Vučić nije ništa potpisao

ANALENIN NOVI ATAK NA SRBIJU: Gnevna što Vučić nije ništa potpisao

SRBIJA se nikada nije služila nikakvim trikovima. To je moja poruka onima koji su na Komitetu za spoljne poslove EU govorili o tome. Za razliku od svih njih mi se nikada trikovima ne služimo. Ono što sam rekao u Narodnoj skupštini, njima u Ohridu i Briselu, petorki u Beogradu ponavljam svakoga dana i ni za jotu se moj stav nije promenio. Ono što nećemo da radimo, a što sam u lice kazao i Šolcu i Makronu glasi - nema govora o članstvu Kosova u UN i nema priznavanja.

22. 03. 2023. u 07:00

VUČIĆ INDIREKTNO POTVRDIO SAZNANJA NOVOSTI O BERBOKOVOJ: Nema trikova, ali ni priznavanja Kosova! (VIDEO)

VUČIĆ INDIREKTNO POTVRDIO SAZNANJA "NOVOSTI" O BERBOKOVOJ: Nema trikova, ali ni priznavanja Kosova! (VIDEO)

SRBIJA se nikada nije služila nikakvim trikovima. To je moja poruka i onima koji su juče na Komitetu za spoljne poslove EU govorili o tome. Za razliku od svih njih mi se nikada trikovima ne služimo. Ono što sam rekao u Narodnoj skupštini Srbije, njima u Ohridu i Briselu, petorki u Beogradu ponavljam svakoga dana i ni za jotu se moj stav nije promenio. Ono što nećemo da radimo, i što sam ponovio danas Tajaniju, a što sam u lice kazao i Šolcu i Makronu glasi - nema govora o članstvu Kosova u UN i nema priznavanja.

21. 03. 2023. u 13:58

VUČIĆ PORUČIO: Italija iskreni prijatelj - nikada nije vršila teške pritiske na Srbiju (FOTO)

VUČIĆ PORUČIO: Italija iskreni prijatelj - nikada nije vršila teške pritiske na Srbiju (FOTO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na otvaranju Foruma za poslovnu i naučnu saradnju Srbije i Italije, u prisustvu potpredsednika Saveta ministara i ministra spoljnih poslova Italije Antonija Tajanija, da je Italija iskreni prijatelj Srbije i da nikada nije bila među zemljama koje su vršile teške pritiske na našu zemlju, već je otvarala vrata saradnji.

21. 03. 2023. u 11:05