Grad obezbeđuje besplatne udžbenike za svu beogradsku decu

Grad obezbeđuje besplatne udžbenike za svu beogradsku decu

GRAD Beograd, kako je ranije odlučeno, od 1. septembra obezbediće besplatne udžbenike za svu beogradsku decu, koja pohađaju osnovne i srednje škole na teritoriji Beograda, podsetio je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu. Sredstva za tu namenu planirana su budžetom za 2023. godinu.

24. 03. 2023. u 17:07

SOLUN NA BELOM DVORU: Promocija grčkog grada održana u Beogradu

SOLUN NA BELOM DVORU: Promocija grčkog grada održana u Beogradu

PREDSTAVLjANjE Soluna kao turističke, poslovne, gastronomske, kulturne destinacije, održano je sinoć u Belom dvoru u Beogradu. Organizovala ga je Turistička organizacija Soluna, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Grčke, a uz podršku prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i princeze Katarine.

24. 03. 2023. u 05:00

MOST NA ADI HUJI ČEKA ZELENU POTVRDU: Direkcija podnela zahtev  ministarstvu  za saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu

MOST NA ADI HUJI ČEKA ZELENU POTVRDU: Direkcija podnela zahtev ministarstvu za saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu

IDEJA o izgradnji mostaa kod Ade Huje, trećeg beogradskog prelaza preko Dunava, koji se najavljuje poslednje dve decenije, pomera se sa mrtve tačke. Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, kao nosilac projekta, podnela je nadležnom ministarstvu zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu izgradnje mosta na ovoj lokaciji, sa pristupnim petljama i delom Višnjičke ulice. Ovu studiju izradili su stručnjaci iz Saobraćajnog instituta CIP.

22. 03. 2023. u 18:13