NEĆE MOĆI: Našli su pametnijeg

NEĆE MOĆI: Našli su pametnijeg

DUGO sam se pitao zašto interese kolektivnog Zapada u Srbiji u javnoj sferi zastupaju sve neke osobe diskutabilnog intelekta, bivše šefice (sada uspavanog) Centra za evroatlantske studije Jelene Milić, ili lažnog profesora, čoveka koji ne zna je li, ili nije Austrija članica NATO, čija svaka druga rečenica predstavlja težak zločin nad srpskim pravopisom, čuvenog Darka Trifunovića. Zar ne mogu da nađu nekoga promućurnijeg ko bi vredeo troška?

23. 01. 2022. u 07:26

RIO TINTO I 40 ŽUTIH RAZBOJNIKA!

"RIO TINTO" I 40 ŽUTIH RAZBOJNIKA!

ODLUKOM Vlade Srbije i na zahteve naroda "Rio Tinto" odlazi iz Srbije. Tako pada jedna od poslednjih "tekovina" bivšeg žutog režima, još jedna od brojnih metastaza pogubnog političkog i privrednog kancera kojim su zarazili srpsku državu.

21. 01. 2022. u 10:30

NEĆE MOĆI: A šta ste vi?

NEĆE MOĆI: A šta ste vi?

AMERIČKA ambasada kroz svoju kampanju "Vi ste svet" nema istinsku potrebu da nam ukaže na junake naše prošlosti, koje smo mi, takvi kakvi smo, navodno zaboravili, nego da krivotvoreći naše heroje falsifikuje i našu prošlost, u nadi da će tako, orvelovskim metodom, preuzeti i našu budućnost.

16. 01. 2022. u 07:26

NEĆE MOĆI: Spartakov rat

NEĆE MOĆI: Spartakov rat

PRE petnaestak godina žena jednog našeg visokopozicioniranog diplomate na službi u Australiji išla je u ambasadu ove zemlje u Beogradu kako bi izvadila vizu i mogla da otputuje kod svog muža (da, Australija je jedna od retkih zemalja koja traži vizu i za vlasnike diplomatskih pasoša, makar onih naših).

09. 01. 2022. u 09:53

HUMANOST

HUMANOST

SRBIJA je zemlja humanih ljudi. Bez sumnje, potvrdila je to i tek minula 2021. godina.

06. 01. 2022. u 14:56