KLOVNOVI

KLOVNOVI

KOD najnovijeg kažnjavanja Rusije ograničenjem cene nafte na 60 dolara za barel samo jedna stvar nije do kraja jasna: da li je mera zamišljena kao deo devetog paketa sankcija Rusiji kolektivnog "Bajdenistana", ili se radi o pojedinačnoj akciji zamišljenoj kao sečivo giljotine koja će definitivno da odrubi glavu "aždaji" iz Kremlja?

05. 12. 2022. u 08:00

GOLODOMOR: Motivi Nemaca u ovoj priči su sasvim jasni i - providni

GOLODOMOR: Motivi Nemaca u ovoj priči su sasvim jasni i - providni

DA je tridesetih godina prošlog veka u SSSR-u pomrlo od gladi više od sedam miliona ljudi odavno se zna. U svakoj enciklopediji i u brojnim publikacijama je sve podrobno opisano. Pitanje je samo kolika je bila krivica Staljinove surove politike i kolektivizacije na selu, a koliko nerodnih godina i slabe žetve.

03. 12. 2022. u 07:00

PIROMANI: Kakva bomba će eksplodirati iz NATO paketa uvijenog u ukrasni papir

PIROMANI: Kakva bomba će eksplodirati iz NATO paketa uvijenog u ukrasni papir

KREIRAJUĆI klimu podela, po principu zavadi pa vladaj, posej zrno razdora, pa ubiraj plodove dok se drugi sukobljavaju, šema je po kojoj savršeno funkcioniše NATO. Tako i sada, nakon što su "uzorali sve njive" i pozicionirali se gde god su mogli, prelaze na širenje političkog uticaja. Izabrana je Bosna i Hercegovina, u kojoj se formira vlada, pa je tajming savršen.

02. 12. 2022. u 07:00

NEĆE MOĆI: Marija Antoaneta domaćeg novinarstva

NEĆE MOĆI: Marija Antoaneta domaćeg novinarstva

MOŽDA je poslednja francuska kraljica oklevetana kada joj je pripisano da je, pošto je upozorena da njen narod gladuje, rekla da "ako nemaju hleba, jedu kolače", ali Đorđe Vlajić je sigurno bivšim novinarima "Objektiva" poručio da "traže drugi posao".

27. 11. 2022. u 09:00

SAMBA

SAMBA

FUDBALSKA reprezentacija Srbije je izgubila od Brazila na startu Svetskog prvenstva 2:0. Od Brazila.

26. 11. 2022. u 07:00

ČARDAK

ČARDAK

U SEPTEMBRU 2014, kada su Tekiju i okolinu zadesile bujične poplave, televizija je emitovala prilog o užasnim posledicama koje su podivljale rečice ostavile za sobom.

25. 11. 2022. u 07:00

Raketa

Raketa

OBIČNA protivvazdušna raketa S-300 mogla je beskonačno da umnoži svoje skromno dejstvo i uđe u istoriju tako što je jednim udarcem uništila čitavu planetu. S tim što taj istorijski udžbenik na sprženoj Zemlji više ne bi imao ko da čita.

19. 11. 2022. u 07:15