SMRT BIVŠEG DIREKTORA NITEKSA: Odloženo suđenje za nesreću u kojoj je poginuo - razlog operacija kuka

SMRT BIVŠEG DIREKTORA "NITEKSA": Odloženo suđenje za nesreću u kojoj je poginuo - razlog operacija kuka

PRED Osnovnim sudom u Nišu danas je odloženo suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niškog tekstilnog giganta „Niteks“, i dugogodišnji političar, jer okrivljeni nije mogao da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. On je posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje.

18. 04. 2024. u 16:32

„NOVOSTI“ SAZNAJU: Supružnici preminulu usled pada, u organizmu alkohol i lekovi - Poznati rezultati obgdukcije Martine i Lava

„NOVOSTI“ SAZNAJU: Supružnici preminulu usled pada, u organizmu alkohol i lekovi - Poznati rezultati obgdukcije Martine i Lava

U TELIMA Lava P. S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P. S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18. 04. 2024. u 08:58

STRAH OD OSVETE JAČI OD PATNJE: Kada nemaju više kud i ne vide izlaza, pozovu 19833

"STRAH OD OSVETE JAČI OD PATNJE": Kada nemaju više kud i ne vide izlaza, pozovu 19833

U jednom malom mestu dve drugarice od 13 godina slikale su se nage, malo eksplicitne poze i kada su se posvađale jedna je da bi napakostila drugoj postavila to na društvene mreže. Druga devojčica ne želi da ide u školu, ne želi da izađe napolje, to je trauma, malo je mesto, svi ih znaju, svi su videli i u tim sredinama je to ogromna bruka i sramota. Mala čak pokuša samoubistvo, da guta neke tablete. Na kraju se sve reši. Mesecima je trajala psihološka podrška da se dete ohrabri, da se vrati u normalno stanje. Taman se devojčica oporavila i onda je neko ponovo izbacio te slike na društvene mreže i dete se vrati na početak.

16. 04. 2024. u 17:29