ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU KUĆA NAM JE PODIGNUTA IZ TEMELJA Dejan za Novosti: Predsednik je ispunio obećanje, hvala mu (FOTO)

"ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU KUĆA NAM JE PODIGNUTA IZ TEMELJA" Dejan za "Novosti": Predsednik je ispunio obećanje, hvala mu (FOTO)

NEMA veće sreće nego kada predsednika svoje države ugostite u svom novom domu. To se meni dogodilo, jer je predsednik Vučić pre nekoliko dana obišao mene i moju majku, i to u kući koja nam je, zahvaljujući njemu i gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću, podignuta iz temelja. Radovi se privode kraju i nadam se da će Vučić doći još jednom kada sve bude završeno da ga ugostimo kako dolikuje...

14. 12. 2023. u 15:44 >> 17:31

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Počela izgradnja brze saobraćajnice Bački Breg-Srpska Crnja

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Počela izgradnja brze saobraćajnice Bački Breg-Srpska Crnja

Izgradnja brze saobraćajnice poznate kao "Vojvođanski smajli", koja će povezati Bački Breg i Srpsku Crnju, počela je danas u Bačkom Bregu, a ministar građevinarstva Goran Vesić istakao je da ovaj put nije važan samo za Srbiju i naše građane već i za Mađare i Rumune, budući da će ova saobraćajnica biti priključena na mrežu mađarskih i rumunskih auto-puteva i saobraćajnica.

13. 12. 2023. u 16:47

MAJKO, DOŠAO NAM JE NAŠ PREDSEDNIK Dejan koji dobija kuću za Novosti: Vučić opet pokazao da brine o svakom čoveku

"MAJKO, DOŠAO NAM JE NAŠ PREDSEDNIK" Dejan koji dobija kuću za "Novosti": Vučić opet pokazao da brine o svakom čoveku

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić pre par dana obišao je Dejana Pajovića, koji sa svojom bolesnom majkom živi u selu Mršinci, kako bi video završne radove na izgradnji nove kuće za Dejana. Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu predsednika Vučića i gradonačlenika Čačka, Miluna Todorovića. Kako nam je rekao Pajović, ne može da opiše emocije koje su ga obuzele kada je ugledao predsednika.

02. 12. 2023. u 07:00

ŠAHISTI KOJI SU POKORILI EVROPU ZA NOVOSTI: Ovo je istorijski uspeh! Zahvalni smo predsedniku Vučiću na podršci

ŠAHISTI KOJI SU POKORILI EVROPU ZA "NOVOSTI": "Ovo je istorijski uspeh! Zahvalni smo predsedniku Vučiću na podršci"

MUŠKA reprezentacija Srbije u šahu osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Budvi, nakon što su u poslednjem, devetom kolu pobedili Grčku sa rezultatom 3:1. Kako nam kažu, ovom uspehu se nisu nadali, s obzirom na to da je konkurencija bila jaka, ali su se njihov trud i meseci rada isplatili. Takođe, kako navode, zahvalni su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci koju su im pružili država i on lično.

21. 11. 2023. u 12:55